Chubb Vakuutukset

Täydennä omaa ja perheesi vakuutusturvaa Chubbin kattavilla lisävakuutuksilla. Vahingon sattuessa saat korvauksen Chubbin vakuutuksista riippumatta muista vakuuksistanne. Osta internetin kautta, ja vakuutusturva astuu voimaan saman tien!

Chubb Tapaturmavakuutus - sinulle ja perheellesi

Helpottaa elämääsi ja auttaa eteenpäin, jos ikävä tapaturma sattuu kohdalle. Kattava lisäturva sisältää muun muassa korvauksen luunmurtumasta ja hammasvammasta sekä pysyvästä haitasta jopa 100 000 € asti.

Chubb TenavaTurva - taaperosta teiniin

Lapsiperheen arki on täynnä hulinaa ja yllättäviä tilanteita. Chubb TenavaTurvalla vakuutat yhdellä maksulla kaikki perheesi alle 18-vuotiaat lapset tapaturmien varalle. Vakuutus sisältää korvauksen muun muassa hammasvammasta pysyviin hampaisiin sekä pysyvästä haitasta jopa 120 000 € asti.

Chubb vakuutukset yhteistyökumppaneilta

Tarjoamme lisäksi myös yhteistyökumppaneidemme kuten Stockmannin, Hobby Hallin, Fortum, Diners Clubin ja Shellin asiakkaille runsaasti erilaisia vakuutusratkaisuja. Yhteistyökumppaneidemme vakuutukset voit saada vain heidän asiakkaanaan meidän kauttamme. Soita asiakaspalveluumme 09 6861 5151 ja kysy lisää.