Vahinkopalvelu

Vahinkokäsittelijämme hoitavat vahinkoilmoitusten käsittelyn sekä korvausten maksamisen oikeudenmukaisella, sujuvalla ja tehokkaalla tavalla. Vahinkokäsittelyn perustana ovat yrityksemme selkeät sekä yksinkertaiset vakuutusehdot. Vahinkokäsittelijämme saavat jatkuvaa koulutusta erilaisten vakuutuskysymysten sekä lainsäädännön osalta, ja näin Chubb voi palvella asiakkaitaan pätevällä ja osaavalla tavalla.

Chubbin asiakkaana voit helposti jättää vahinkoilmoituksen sähköisesti. Voit myös seurata korvaushakemuksesi etenemistä koko prosessin läpi.

Klikkaa tästä täyttääksesi digitaalisen vahinkoilmoituksen. Jos olet ottanut vakuutuksesi American Expressin kautta tai se sisältyy American Express –luottokorttiisi, käytä tätä linkkiä. Jos täytät mieluummin paperisen vahinkoilmoituslomakkeen, voit tulostaa sivun lopussa olevan PDF-tiedoston ja lähettää sen meille postitse. Maksamme postikulut puolestanne, joten teidän ei tarvitse laittaa kuoreen postimerkkiä.

Vahinkopalvelun yhteystiedot löytyvät sivun oikealta laidalta. Mikäli sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vahinkoilmoituslomake
Tietoa korvauskäsittelystä
Edunsaajamääräys