Tietoa Chubbista

Chubb European Group Ltd on englantilainen vahinkovakuutusyhtiö. Yritys kuuluu yhteen maailman suurimpaan vakuutuskonserniin Chubb Limitediin, jolla on toimintaa noin 200 maassa. Yritys työllistää noin 31 000 työntekijää ympäri maailman.

ACE osti vakuutusyhtiö Chubbin ja konsernin nimi muuttui Chubbiksi. Muutoksilla ei ole vaikutusta vakuutusturvaan. Muutokset eivät vaikuta vakuutusehtoihin, vakuutusmaksuun, vakuutuksen kestoon tai jo tehtyihin tai tulevaisuudessa tehtäviin korvaushakemuksiin. Kaikki yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet pysyvät samoina.

Chubb tarjoaa eri kohderyhmille laajan tuotevalikoiman perinteisistä yritysvakuutuksista erilaisiin henkilövakuutuksiin, jälleenvakuutuksiin sekä henkivakuutuksiin.

Chubb European Group Ltd, sivuliike Suomi

Chubb on toiminut Suomessa jo vuodesta 1993. Toimipisteemme on keskellä Helsingin ydinkeskustaa.

Chubb tarjoaa mm. erilaisia lisävakuutuksia koko perheellesi: niin sinulle kuin läheisillesikin. Vakuutustemme avulla voit täydentää perheesi vakuutusturvaa vaivattomasti. Kehitämme jatkuvasti uusia vakuutuksia asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Tuomme myös Suomen markkinoille uusia tuotteita, jotka ovat suosittuja muualla maailmassa. Kaikki vakuutukset on kuitenkin muokattu suomalaisten kuluttajien tarpeita vastaaviksi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset lisäturvavakuutukset kuten tapaturma-, syöpä- sekä henkivakuutukset.

Yhteystiedot
Chubb European Group Limited, sivuliike Suomessa
Mannerheimintie 16 A 9 FI-00100 Helsinki
Puhelin: 09 6861 5151 Faksi: 09 774 1110
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com
Y-tunnus: 1855034-2

Tärkeää tietoa: Chubb European Group SE (CEG) suunnittelee pääkonttorin muuttamista Isosta-Britanniasta Ranskaan 1.1.2019, josta lähtien sen toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki (rekisterinumerolla 450 327 374 RCS Nanterre) ja jonka rekisteröity pääkonttori sijaitsee osoitteessa: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, (92400) Courbevoie, France. Muuton edellytyksenä on, että eurooppayhtiömuotoisen yhtiön kotipaikkaan sovellettavat lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.  Siihen saakka CEG:n rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa 100 Leadenhall Street, London EC3A 3BP, United Kingdom ja CEG (rekisterinumerolla SE000116) toimii edelleen Prudential Regulation Authorityn myöntämän toimiluvan alla, jonka toimintaa Financial Conduct Authority ja Prudential Regulation Authority sääntelevät.

Lisätietoja siitä, miten Brexit-valmistelumme vaikuttavat sinuun, löydät täältä.