Tietoa Chubbista

Chubb European Group SE on kansainvälinen vahinkovakuutusyhtiö. Yritys kuuluu yhteen maailman suurimpaan vakuutuskonserniin Chubbiin, jolla on toimintaa noin 200 maassa. Yritys työllistää noin 31 000 työntekijää ympäri maailman.

ACE osti vakuutusyhtiö Chubbin ja konsernin nimi muuttui Chubbiksi. Muutoksilla ei ole vaikutusta vakuutusturvaan. Muutokset eivät vaikuta vakuutusehtoihin, vakuutusmaksuun, vakuutuksen kestoon tai jo tehtyihin tai tulevaisuudessa tehtäviin korvaushakemuksiin. Kaikki yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet pysyvät samoina.

Chubb tarjoaa eri kohderyhmille laajan tuotevalikoiman perinteisistä yritysvakuutuksista erilaisiin henkilövakuutuksiin, jälleenvakuutuksiin sekä henkivakuutuksiin.

Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa

Chubb on toiminut Suomessa jo vuodesta 1993. Toimipisteemme on keskellä Helsingin ydinkeskustaa.

Chubb tarjoaa mm. erilaisia lisävakuutuksia koko perheellesi: niin sinulle kuin läheisillesikin. Vakuutustemme avulla voit täydentää perheesi vakuutusturvaa vaivattomasti. Kehitämme jatkuvasti uusia vakuutuksia asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Tuomme myös Suomen markkinoille uusia tuotteita, jotka ovat suosittuja muualla maailmassa. Kaikki vakuutukset on kuitenkin muokattu suomalaisten kuluttajien tarpeita vastaaviksi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset lisäturvavakuutukset kuten tapaturma-, syöpä- sekä henkivakuutukset.

Yhteystiedot
Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa
Mannerheimintie 16 A 9 FI-00100 Helsinki
Puhelin: 09 6861 5151 Faksi: 09 774 1110
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com
Y-tunnus: 1855034-2