Chubb

URL: 
chubb
Theme: 
ace_new
Startpage: 
Logic: 
Finnish
Main partner: 
Yes

Brexit

Brexitiä koskevia kysymyksiä ja vastauksia

En tiennytkään, että minulla on mitään teidän antamaanne vakuutusturvaa.

Sinulla saattaa olla Chubbin myöntämää vakuutusturvaa, joka perustuu vakuutusvälittäjän tai muun organisaation meidän kanssamme tekemään sopimukseen. Jos olet tästä epävarma, kehotamme ottamaan yhteyttä vakuutusvälittäjään. Meidän velvollisuutemme on tiedottaa sinulle kaikista tapahtuvista muutoksista.

Minulla on vireillä oleva korvaushakemus eli miten tämä vaikuttaa korvaushakemuksiini?

Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin jo jätettyihin korvaushakemuksiin, tai hakemuksiin, joita saatetaan vielä tehdä vakuutuksesi nojalla.

Vaikuttaako tämä mahdollisesti tulevaisuudessa tekemiini korvaushakemuksiin?

Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin jo jätettyihin korvaushakemuksiin, tai hakemuksiin, joita saatetaan vielä tehdä vakuutuksesi nojalla.

Olin unohtanut tämän vakuutuksen – miten pitäisi nyt toimia?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin vakuutuksesi ehtoihin taikka vakuutuksesi voimassaoloaikaan.

Mitä vakuutukseni kattaa?

Jotta saisit selvitettyä vakuutusehtojesi yksityiskohdat, sinun on parasta puhua asianomaisen tiimin kanssa – katso ensin vakuutuskirjaasi ja soita sitten asiakaspalveluumme.

Aiheutuuko tästä minulle kustannuksia?

Sinulle ei aiheudu mitään kustannuksia Brexitin takia tehdyistä muutoksista.

Muuttuvatko vakuutusmaksuni?

Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin vakuutusmaksuihisi.

Vaikuttaako se minun ja Chubbin väliseen vakuutussopimukseen?

Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin vakuutuksesi ehtoihin taikka vakuutuksesi voimassaoloaikaan.

Muuttaako se tapaa, jolla saan teihin yhteyden?

Puhelinnumerot ja postiosoitteet eivät muutu ensikädessä. 

Muuttaako tämä minuun sovellettavia ehtoja?

Ei. Brexitin takia tekemämme muutokset eivät vaikuta millään tavoin vakuutusehtoihisi.

Muutoksenhaku

Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä saamaansa palveluun. Jos olet tyytymätön palveluumme, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Chubb European Group
Valitukset
PL 687
00101 Helsinki

Puh: 09 6861 5151
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com

Vahinkopäätöksen uudelleenkäsittely

Lisätietoja päätöksen perusteista ja asiaan vaikuttavista seikoista saat ottamalla yhteyttä päätöksen tehneeseen korvauskäsittelijään, jonka yhteystiedot ovat korvauspäätöksessä.

Jos et ole tyytyväinen annettuun korvauspäätökseen, voit pyytää kirjallisesti asiasi uudelleenkäsittelyä. Liitä vapaamuotoisen uudelleenkäsittelypyyntösi liitteeksi täydentäviä lisätietoja sekä asiakirjoja, jotka voisivat muuttaa aiemmin annetun korvauspäätöksen.

Jos et ole tyytyväinen uudelleenkäsittelyn päätökseen, voit pyytää kirjallisesti korvauskäsittelyn vastaavaa esimiestä käsittelemään asiasi.

Neuvoja ja selvittelyapua

Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE antaa maksutta neuvoja ja opastusta korvauksia sekä vakuutussopimusten ja ehtojen soveltamista koskevissa asioissa. Toimisto selvittelee myös asiakkaiden vakuutusasioita ja neuvottelee asiakkaan asiassa vakuutusyhtiön kanssa.

Toimiston osoite on:

FINE
Porkkalankatu 1 
00120 Helsinki
Puh: 09 6850 120
www.fine.fi

Ratkaisusuositus lautakunnalta

Sinulla on oikeus pyytää lausuntoa myös joko Vakuutus- tai Kuluttajariitalautakunnalta. Lautakunnat antavat lausuntoja, jotka ovat ratkaisusuosituksia. Lausuntoa voi pyytää vapaamuotoisella kirjeellä. Kuluttajariitalautakunta antaa lausuntoja vain kuluttajille, ei kuitenkaan ilman painavaa syytä, jos viimeisestä yhteydenotosta vakuutusyhtiöön on kulunut yli kuusi (6) kuukautta.

Lautakuntien osoitteet ovat:

Vakuutuslautakunta
Porkkalankatu 1
00180 Helsinki
Puh: 09 6850 120
www.fine.fi

Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306,
00531 Helsinki
Puh: 029 566 52000
www.kuluttajariita.fi

Oikeuskäsittely

Päätökseen tyytymätön vakuutuksenottaja, vakuutettu tai edunsaaja voi saattaa asian tuomioistuimen ratkaistavaksi riippumatta siitä, onko hän pyytänyt edellä mainitun lautakunnan ratkaisusuositusta vai ei. Kanne käräjäoikeudessa pitää nostaa kolmen vuoden kuluessa siitä, kun asianosainen on saanut kirjallisen tiedon vakuutusyhtiön päätöksestä ja sanotusta määräajasta. Kanne voidaan nostaa myös kantajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Lautakuntakäsittely ei pidennä kolmen vuoden määräaikaa.Chubb TenavaTurva

Lapsiperheen arki on täynnä hulinaa ja yllättäviä tilanteita. Chubb TenavaTurvalla vakuutat yhdellä maksulla kaikki perheesi alle 18-vuotiaat lapset tapaturmien varalle. Vakuutus sisältää korvauksen muun muassa hammasvammasta pysyviin hampaisiin ja pysyvästä haitasta jopa 120 000 € asti.

Chubb Tapaturmavakuutus

Helpottaa elämääsi ja auttaa eteenpäin, jos ikävä tapaturma sattuu kohdalle. Kattava lisäturva sisältää muun muassa korvauksen luunmurtumasta ja hammasvammasta sekä pysyvästä haitasta jopa 100 000 € asti.

Jokin meni pieleen

Jokin meni pieleen

Hups, jokin meni pieleen.
Yritä uudelleen.

Esimerkki tapaturmavakuutuksesta

Kalle asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa ja työskentelee puuseppänä 2200 euron kuukausipalkalla. Eräänä päivänä Kalle on maalamassa taloa, kun hän liukastuu, putoaa tikkailta ja loukkaa käsivartensa. Murtunut käsi tekee puusepän työstä hankalaa ja seurauksena onkin 30 päivän sairasloma. Kalle on onneksi vakuutettuna Chubb Tapaturmavakuutuksella ja saa 500 euron kertakorvauksen luunmurtumasta. Tällä korvauksella hän pystyy esimerkiksi kattamaan sairasloman aiheuttamia tulonmenetyksiä.

Onnettomuuden vuoksi Kalle joutuu viettämään sairaalassa neljä päivää. Vakuutusturva oikeuttaa Kallen saamaan korvausta sairaalassaolosta 25 euroa yöltä, eli yhteensä hän saa 100 euroa sairaalakulukorvausta.

Tikkailta putoamisen yhteydessä Kallelta lohkesi hammas ja sen paikkaus maksaa 270 euroa.  Koska vakuutukseen kuuluu kiinteä korvaus tapaturmaisesta hammasvammasta, saa Kalle 500 euron kertakorvauksen vakuutuksesta.

Jos Kalle olisi ollut vielä epäonnisempi ja onnettomuus olisi johtanut pysyvään haittaan, eli invaliditeettiin, olisi hän saanut vakuutuskorvausta tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta. Korvaus maksetaan kertakorvauksena ja suhteessa haitta-asteeseen, maksimikorvauksen ollessa 60 000 – 100 000 euroa valitusta korvaustasosta riippuen.

Vahinkopalvelu

Vahinkokäsittelijämme hoitavat vahinkoilmoitusten käsittelyn sekä korvausten maksamisen oikeudenmukaisella, sujuvalla ja tehokkaalla tavalla. Vahinkokäsittelyn perustana ovat yrityksemme selkeät sekä yksinkertaiset vakuutusehdot. Vahinkokäsittelijämme saavat jatkuvaa koulutusta erilaisten vakuutuskysymysten sekä lainsäädännön osalta, ja näin Chubb voi palvella asiakkaitaan pätevällä ja osaavalla tavalla.

Chubbin asiakkaana voit helposti jättää vahinkoilmoituksen sähköisesti. Voit myös seurata korvaushakemuksesi etenemistä koko prosessin läpi.

Klikkaa tästä täyttääksesi digitaalisen vahinkoilmoituksen. Jos olet ottanut vakuutuksesi American Expressin kautta tai se sisältyy American Express –luottokorttiisi, käytä tätä linkkiä. Jos täytät mieluummin paperisen vahinkoilmoituslomakkeen, voit tulostaa sivun lopussa olevan PDF-tiedoston ja lähettää sen meille postitse. Maksamme postikulut puolestanne, joten teidän ei tarvitse laittaa kuoreen postimerkkiä.

Vahinkopalvelun yhteystiedot löytyvät sivun oikealta laidalta. Mikäli sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vahinkoilmoituslomake
Tietoa korvauskäsittelystä
Edunsaajamääräys

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelustamme saat yksilöllistä palvelua koskien kaikkia tuotteitamme. Asiakaspalvelijamme auttavat Chubb -vakuutuksia koskevissa kysymyksissä numerossa 09 6861 5151 arkisin klo 9.00 - 17.00. Asiakaspalvelijamme tavoitat myös sähköpostilla asiakaspalvelu@chubb.com. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydätte sivuilta kohdasta Usein kysyttyä.

Kuinka tavoitat meidät?

Uuden vakuutuksen ottaminen

Puh: 09 6861 5151
Fax: 09 774 11 10
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com

Nykyisiä vakuutuksia koskevat kysymykset

Puh: 09 6861 5151
Fax: 09 774 11 10
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com
Reklamaatio & Valitukset

Me haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä saamaansa palveluun. Jos olet tyytymätön palveluumme, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Chubb European Group
Valitukset
PL 687
00101 Helsinki

Puh: 09 6861 5151
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com

Kuluttajavalituslautakunta
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit kääntyä kuluttajariitalautakunnan tai käräjäistuimen puoleen. Lääketieteelliseen arviointiin liittyvissä asioissa, voi kääntyä potilasvahinkolautakunta puoleen.  

Eurooppalainen riidanratkaisu verkkoalusta
Jos olet ostanut vakuutuksen internetin tai sen kaltaisen sähköisen menetelmän avulla, etkä ole tyytyväinen, sinä voit kuluttajariitalautakunnan lisäksi käyttää Euroopan komission verkossa toimivaa riidanratkaisufoorumia. Foorumin kautta valituksellesi ehdotetaan oikeaa valituselintä ja valituksesi toimitetaan meille käsiteltäväksi.  Muista kuitenkin, että saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin saamme valituksen meille, siksi on usein nopeampaa ottaa yhteyttä suoraan meihin tai FINEen.

Lue lisää vahinkopäätöksen uudelleenkäsittelystä.

Yhteystiedot henkilötietorekisteriä ja henkilötietojen poistoa koskevissa asioissa
Sinulla on oikeus pyynnöstä saada tietää, käsitteleekö Chubb henkilötietojasi. Voit lähettää pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@chubb.com

Ilmoitathan viestissäsi:
Nimesi
Osoitteesi
Puhelinnumerosi

Ilmoita viestissäsi saammeko säilyttää tietosi markkinointikieltolistallamme. Mikäli et halua yhteystietojasi lisättävän markkinointikieltolistalle, emme voi taata ettet tule kontaktoiduksi vakuutuskampanjassamme jatkossa. 

Huom. Jos et ole meidän vakuutettu, mutta olet ollut mukana jossain kampanjassamme, poistamme yhteystietosi pyynnöstä. Mikäli olet tai olet ollut meidän vakuutettu, meillä on oikeus rekisterinpitäjänä säilyttää asiakastietosi, joita vakuutuksen sekä asiakkuuden hoitaminen vaatii.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme löytyy täältä.

Tietoa Chubbista

Chubb European Group SE on kansainvälinen vahinkovakuutusyhtiö. Yritys kuuluu yhteen maailman suurimpaan vakuutuskonserniin Chubbiin, jolla on toimintaa noin 200 maassa. Yritys työllistää noin 31 000 työntekijää ympäri maailman.

ACE osti vakuutusyhtiö Chubbin ja konsernin nimi muuttui Chubbiksi. Muutoksilla ei ole vaikutusta vakuutusturvaan. Muutokset eivät vaikuta vakuutusehtoihin, vakuutusmaksuun, vakuutuksen kestoon tai jo tehtyihin tai tulevaisuudessa tehtäviin korvaushakemuksiin. Kaikki yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet pysyvät samoina.

Chubb tarjoaa eri kohderyhmille laajan tuotevalikoiman perinteisistä yritysvakuutuksista erilaisiin henkilövakuutuksiin, jälleenvakuutuksiin sekä henkivakuutuksiin.

Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa

Chubb on toiminut Suomessa jo vuodesta 1993. Toimipisteemme on keskellä Helsingin ydinkeskustaa.

Chubb tarjoaa mm. erilaisia lisävakuutuksia koko perheellesi: niin sinulle kuin läheisillesikin. Vakuutustemme avulla voit täydentää perheesi vakuutusturvaa vaivattomasti. Kehitämme jatkuvasti uusia vakuutuksia asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Tuomme myös Suomen markkinoille uusia tuotteita, jotka ovat suosittuja muualla maailmassa. Kaikki vakuutukset on kuitenkin muokattu suomalaisten kuluttajien tarpeita vastaaviksi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset lisäturvavakuutukset kuten tapaturma-, syöpä- sekä henkivakuutukset.

Yhteystiedot
Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa
Mannerheimintie 16 A 9 FI-00100 Helsinki
Puhelin: 09 6861 5151 Faksi: 09 774 1110
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com
Y-tunnus: 1855034-2

Otettiinko sinuun yhteyttä?

Telemarkkinoinnilla tarkoitetaan yksityishenkilöiden kontaktoimista puhelimitse. Tämä on tyypillinen myynnin menetelmä, jota käytetään laajalti Suomessa ja muualla maailmassa. Chubb palkkaa vain kokeneita ja ammattitaitoisia telemarkkinointiyrityksiä, sillä meille on tärkeää että puheluiden ja myynnin laatu on paras mahdollinen. Lisäksi asetamme korkeat vaatimukset myyjillemme, joilla kaikilla on sertifioitu vakuutuskoulutus.

Chubb takaa, että telemarkkinointimme noudattaa kaikkia lakeja, määräyksiä ja ohjeita, joita sovelletaan tämän tyyppiseen myyntiin. Esimerkiksi sinulla asiakkaana on 14 päivän vetäytymisoikeus kaikkeen puhelimen välityksellä tapahtuvaan myyntiin. Tällä pyrimme välttämään hätiköityjä päätöksiä.

 

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä  asiakaspalveluumme.

 

Sivut