Vahinkopalvelu

Vahinkokäsittelijämme hoitavat vahinkoilmoitusten käsittelyn sekä korvausten maksamisen oikeudenmukaisella, sujuvalla ja tehokkaalla tavalla. Vahinkokäsittelyn perustana ovat yrityksemme selkeät sekä yksinkertaiset vakuutusehdot. Vahinkokäsittelijämme saavat jatkuvaa koulutusta erilaisten vakuutuskysymysten sekä lainsäädännön osalta, ja näin Chubb voi palvella asiakkaitaan pätevällä ja osaavalla tavalla.

Chubbin asiakkaana voit helposti jättää vahinkoilmoituksen nettisivuillamme. Voit myös seurata korvaushakemuksesi etenemistä koko prosessin läpi.

Klikkaa tästä täyttääksesi digitaalisen vahinkoilmoituksen. Jos olet ottanut vakuutuksesi American Expressin kautta tai se sisältyy American Express –luottokorttiisi, käytä tätä linkkiä. Jos täytät mieluummin paperisen vahinkoilmoituslomakkeen, voit tulostaa sivun oikeassa laidassa olevan PDF-tiedoston ja lähettää sen meille postitse.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vahinkokäsittelijämme tavoitatte arkisin kello 09.00 – 17.00 puhelimitse 09 6861 5151. Voitte olla yhteydessä vahinkopalveluumme myös sähköpostitse vahingot@chubb.com

Täytetyn vahinkoilmoituksen voitte lähettää sähköpostilla osoitteeseen vahingot@chubb.com tai postitse osoitteeseen:

Chubb European Group
Tunnus 5000216
00003 VASTAUSLÄHETYS

Maksamme postikulut puolestanne, joten teidän ei tarvitse laittaa kuoreen postimerkkiä.