Chubb-ryhmän tietosuojakäytäntö

Kuinka Chubb käsittelee luottamuksellista tietoa

Chubb ("me") kerää ja käyttää erilaisten toimijoiden ("sinä") henkilötietoja. Tällaisia toimijoita ovat esimerkiksi yksityishenkilöt, korvausten hakijat ja liikekumppanit. Käsittelemme vastuullisesti henkilötietojasi ja noudatamme niiden salassapidossa asiaankuuluvia yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevia lakeja.

Tietosuojakäytännön periaatteet

Tämän ohjeen tarkoituksena on kertoa selkeästi, milloin, miksi ja miten keräämme ja käytämme sinua mahdollisesti koskevaa tietoa ("henkilötiedot").

Olemme pyrkineet tekemään tästä ohjeesta mahdollisimman helppokäyttöisen. Klikkaa alla olevasta luettelosta aihetta, josta haluat tietää lisää, tai tutustu tarjolla olevien linkkien avulla tarkemmin johonkin yksittäiseen aiheeseen. Eri aiheet on jaoteltu omien otsikoidensa alle selailun helpottamiseksi.

Tärkeää

Tutustu tähän ohjeeseen huolellisesti, sillä se sisältää tärkeitä tietoja siitä, kuinka käsittelemme luottamuksellisia tietoja sekä siitä, millaisia oikeuksia sinulla on itseäsi koskeviin tietoihin nähden. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena ei ole korvata vakuutuksia tai sopimuksia, joita olet mahdollisesti tehnyt kanssamme, eikä sovellettavan tietosuojalainsäädännön alaisia oikeuksia. 

Sisällys

1. Mikä taho vastaa tietojesi käsittelystä?
2. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?
3. Milloin keräämme henkilötietoja?
4. Mihin käytämme henkilökohtaisia tietojasi?
5. Yksityisyyden suoja
6. Kenelle jaamme henkilötietojasi?
7. Suoramarkkinointi
8. Kansainvälinen tiedonsiirto
9. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
10. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
11. Mitkä ovat omat vaikutusmahdollisuutesi?
12. Yhteydenotot ongelmatilanteissa
13. Liite 1 Henkilötietojen luokittelu
14. Liite 2 Tiedonkäsittelyn säännöt ja perusteet