Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelustamme saat yksilöllistä palvelua koskien kaikkia tuotteitamme. Asiakaspalvelijamme auttavat Chubb -vakuutuksia koskevissa kysymyksissä numerossa 09 6861 5151 arkisin klo 9.00 - 17.00. Asiakaspalvelijamme tavoitat myös sähköpostilla asiakaspalvelu@chubb.com. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydätte sivuilta kohdasta Usein kysyttyä.

Kuinka tavoitat meidät?

Uuden vakuutuksen ottaminen

Puh: 09 6861 5151
Fax: 09 774 11 10
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com

Nykyisiä vakuutuksia koskevat kysymykset

Puh: 09 6861 5151
Fax: 09 774 11 10
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com
Reklamaatio & Valitukset

Me haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä saamaansa palveluun. Jos olet tyytymätön palveluumme, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Chubb European Group
Valitukset
PL 687
00101 Helsinki

Puh: 09 6861 5151
Sähköposti: asiakaspalvelu@chubb.com

Kuluttajavalituslautakunta
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit kääntyä kuluttajariitalautakunnan tai käräjäistuimen puoleen. Lääketieteelliseen arviointiin liittyvissä asioissa, voi kääntyä potilasvahinkolautakunta puoleen.  

Eurooppalainen riidanratkaisu verkkoalusta
Jos olet ostanut vakuutuksen internetin tai sen kaltaisen sähköisen menetelmän avulla, etkä ole tyytyväinen, sinä voit kuluttajariitalautakunnan lisäksi käyttää Euroopan komission verkossa toimivaa riidanratkaisufoorumia. Foorumin kautta valituksellesi ehdotetaan oikeaa valituselintä ja valituksesi toimitetaan meille käsiteltäväksi.  Muista kuitenkin, että saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin saamme valituksen meille, siksi on usein nopeampaa ottaa yhteyttä suoraan meihin tai FINEen.

Lue lisää vahinkopäätöksen uudelleenkäsittelystä.

Yhteystiedot henkilötietorekisteriä ja henkilötietojen poistoa koskevissa asioissa
Sinulla on oikeus pyynnöstä saada tietää, käsitteleekö Chubb henkilötietojasi. Voit lähettää pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@chubb.com

Ilmoitathan viestissäsi:
Nimesi
Osoitteesi
Puhelinnumerosi

Ilmoita viestissäsi saammeko säilyttää tietosi markkinointikieltolistallamme. Mikäli et halua yhteystietojasi lisättävän markkinointikieltolistalle, emme voi taata ettet tule kontaktoiduksi vakuutuskampanjassamme jatkossa. 

Huom. Jos et ole meidän vakuutettu, mutta olet ollut mukana jossain kampanjassamme, poistamme yhteystietosi pyynnöstä. Mikäli olet tai olet ollut meidän vakuutettu, meillä on oikeus rekisterinpitäjänä säilyttää asiakastietosi, joita vakuutuksen sekä asiakkuuden hoitaminen vaatii.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme löytyy täältä.